sıcak kakao için ürünler (14)

Kakao

Kakao

Kakao, Orta ve Güney Amerika'ya özgü tropikal bir ağaç olan Theobroma cacao'dan elde edilen, kurutulmuş ve tamamen fermente edilmiş tohumlardan elde edilen bir maddedir. Kakao, çikolata, kakao tozu ve kakao yağı üretimi için ana hammaddedir.
Sıcak Çikolata

Sıcak Çikolata

Gerçekten çikolata gibi tat veren bir içecek – lezzetli sıcak kakao için basit ve hızlı bir yol.
SoChoco Organik Koyu Kakao Tozu

SoChoco Organik Koyu Kakao Tozu

Lezzetli sıcak çikolata tozu, %88 kakao içeren siyah çikolata parçaları ile (şeker: hindistancevizi şekeri). Çikolata yoğun. Kakao çekirdeklerinin menşei: Dominik Cumhuriyeti Kullanım talimatı Bir tencerede süt veya bitkisel bir içeceği kaynatın ve her bir fincan için 2-3 tatlı kaşığı SoChoco tozunu ekleyin. Sıcak çikolatanız elde edilene kadar birkaç saniye karıştırın. İçindekiler: hindistancevizi şekeri*, kakao tozu*, %20 siyah çikolata [kakao: %88 minimum] (kakao kitlesi*, kakao yağı*, hindistancevizi şekeri*) *Organik tarım ürünleri. Kuruyemiş, süt, soya izleri içerebilir. 100 ml bitmiş ürün için besin değerleri** Enerji: 276 kJ / 66 kcal Yağ: 2,4 g (doymuş yağ asitleri: 1,5 g) Karbonhidrat: 7,1 g (şekerler: 6,8 g) Lif: 0,7 g Protein: 3,6 g Organik: Evet Format: 300g, 1kg, 5kg %100 Bitkisel: Evet
Hindistan Cevizi Sabunu

Hindistan Cevizi Sabunu

Dermoten® Hindistan Cevizi Sabunu, soğuk sıkım hindistan cevizi yağı (Cocos nucifera) içeren gliserin bazlı, şeffaf bir sabundur. Hindistan cevizi yağı, cilt ve saç bakımında sıkça kullanılan değerli bir yağdır. Hoş ve egzotik kokusuyla cildinizi nazikçe temizler. Dermoten® Hindistan Cevizi Sabunu, dermatolojik olarak test edilmiştir. İçindekiler: Aqua, Gliserin, Sodyum Stearat, Propilen Glikol, Sorbitol, Sodyum Laurat, Sodyum Laureth Sülfat, Sodyum Lauryl Sülfat, Parfüm, Sodyum Klorür, Stearik Asit, Laurik Asit, Cocos Nucifera Yağı, Pentasodyum Pentetat, Tetrasodyum Etidronat, Kumarin, Limonen, Heksil Sinamal, Linalool, Sitronellol. Kullanım: Sabah ve akşam uygulanabilir. Düzenli kullanılması önerilir.
Taze Kahve Çekirdekleri

Taze Kahve Çekirdekleri

Taze kahve çekirdekleri, yakın zamanda kavrulmuş ve kahve hazırlamak için öğütülmeye ve demlenmeye hazır olan kahve çekirdeklerini ifade eder. Bu çekirdekler, tazeliklerini korumak ve öğütme anına kadar aromalarını ve tatlarını muhafaza etmek için bütün halde saklanır.
İskoç çikolatası

İskoç çikolatası

İskoç çikolatası
Keçiboynuzu

Keçiboynuzu

Yunanistan'daki yerel tedarikçilerden elde edilen doğal malzemelerle yapılmıştır. - Bagel'lerimizin net ağırlığı 120g'dır. - Mini bagel'lerin net ağırlığı 60g'dır. Leo'nun bagel'lerinin tamamı vegan olup, yalnızca 3 çeşidi istisnadır: - Beyaz Çikolatalı Kızılcık. - Jalapeño Peynirli Cheddar. - Beyaz Çikolatalı Yaban Mersini.
Kakao Tozu 100g ve 250g

Kakao Tozu 100g ve 250g

INCI: Theobroma cacao Köken: Kamerun SKU: AR-7 Konteyner: 100g, 250g
KLASİK COCIO CACAO KONSERVE 33cl

KLASİK COCIO CACAO KONSERVE 33cl

KLASİK COCIO CACAO KONSERVE 33cl
Fındıklı Çikolata

Fındıklı Çikolata

Kokos yağından elde edilen %10 Kaprilik asit (C8), uzun zincirli yağ asitleri dışında, MCT'ler (orta zincirli trigliseritler) gastrointestinal sistemi tamamen atlayarak doğrudan karaciğere gider ve keton üretimi için kullanılır. Aynı zamanda 'yağların glukozu' olarak da adlandırılır. Hindistan cevizinde on bir farklı yağ asidi bulunmaktadır. Bunlardan dördü MCT'dir: Kaproik asit (C6), Kaprilik asit (C8), Kaprik asit (C10) ve Laurik asit (C12). C12 teknik olarak bir MCT'dir ancak vücut bunu uzun zincirli bir yağ asidi gibi işler. Oruç tutarken veya düşük karbonhidratlı ya da ketojenik bir diyet gibi oruç taklit eden bir diyet uygularken, vücut katabolik (parçalanma) hale gelir ve doğal olarak karaciğerde keton cisimleri üretmeye başlar. Üç ana keton cismi türü vardır. Öncelikle vücut Asetoasetat (AcAc) üretir, ardından bunu Beta-hidroksibutirat (BHB) haline getirir ve yeterli BHB olduğunda geri kalan kısmı Asetona dönüşür; bu da nefesle ya da idrarla atılır. Saf fındık: Yüksek oranda E Vitamini içerir Makademya yağı: Omega 7 (Palmitoleik asit) açısından zengindir SKU:5430002193014 Hangi Poliol: 11,2g Enerji: 441Kcal, 1846kJ Toplam yağ: 39,8g Hangi Doymuş yağ: 20,4g Karbonhidratlar: 17,4g Hangi Şeker: 5g* Protein: 11,9g Tuz: 0,0g Lif: 27,9g Doğal tatlandırıcı kombinasyonu: Thaumatin, Riboz ve Erythritol
DECAF Nicaragua

DECAF Nicaragua

DECAF Nicaragua
MILKA CHOCOMOO 120g

MILKA CHOCOMOO 120g

Büyük perakende için büyük markaların doğrudan tedarikçisi Chutyptm, Milka OREO 100 g'ı piyasanın en iyi fiyatıyla sunuyor. Tüm referanslarımızı www.Chutyptm.com adresinde keşfedin! Milka Choco Moo 120g toptan alım ve PGC ithalatı. (Görsel sözleşmeye dayalı değildir)
Kavurma Kahve

Kavurma Kahve

Kavrulmuş kahve, karakteristik aromalarını, tatlarını ve renklerini geliştirmek için ısıtma işlemine tabi tutulan yeşil kahve çekirdeklerini ifade eder. Kavurma, çekirdeklerin kimyasal bileşenlerini dönüştürerek, demleme kahvede takdir edilen karmaşık tat profillerini oluşturur.
JACOBS KAHVESİ

JACOBS KAHVESİ

JACOBS KAHVESİ